M-Brain stelt nieuwe CEO aan

M-Brain, a global leader in market and media intelligence solutions, has appointed Christian Cedercreutz Chief Executive Officer as of 13.8.2018. (Photo: Business Wire)

HELSINKI--()--M-Brain, een wereldleider op het gebied van oplossingen voor media-inlichtingen, stelt Christian Cedercreutz vanaf 13 augustus 2018 aan als Chief Executive Officer.

Christian behaalde een Master-titel in Economie aan de Hanken School of Economics in Helsinki. Hij heeft de afgelopen 20 jaar bij IBM gewerkt, waar hij verschillende managementfuncties heeft bekleed in vijf verschillende Europese landen. Christian heeft veel ervaring op het gebied van adviesverkopen en heeft door de jaren heen bij IBM Corporation gewerkt in functies als leider van de global client relationships en leidde SW en HW technologybedrijven in Finland. Zijn meest recente rol was als leidinggevende van cognitieve SW oplossingen (Watson) van bedrijven in Finland.

Tegelijkertijd zal de langdurige CEO van het bedrijf en voorzitter van de raad van bestuur Kim Nyberg terugtreden uit zijn functie als CEO. Hij en Marjukka Nyberg, de oprichter van M-Brain, zullen tegen het einde van het jaar uit het bedrijf treden. Ze zullen lid blijven van de raad van bestuur van M-Brain.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

M-Brain
Kim Nyberg
kim.nyberg@m-brain.com
+358 400 430538
of
Christian Cedercreutz
christian.cedercreutz@gmail.com
+358 400 613249

Contacts

M-Brain
Kim Nyberg
kim.nyberg@m-brain.com
+358 400 430538
of
Christian Cedercreutz
christian.cedercreutz@gmail.com
+358 400 613249