Rimini Street levert premium SAP-ondersteuning aan zonnegrens

Het in Japan gevestigde bedrijf realiseert aanzienlijke besparingen die helpen digitale bedrijfsinitiatieven aan te drijven

Solar Frontier K.K., a leading developer and distributor of residential and industrial solar panels based in Japan, has adopted Rimini Street for support of its SAP ERP applications. (Photo: Business Wire)

LAS VEGAS--()--Rimini Street, Inc. (Nasdaq: RMNI), een wereldwijde leverancier van bedrijfssoftwareproducten en -diensten, en de toonaangevende derde partij leverancier van ondersteuning voor Oracle en SAP-softwareproducten, heeft vandaag bekendgemaakt dat Solar Frontier K.K., een toonaangevende ontwikkelaar en distributeur van residentiële en industriële CIS (koper, indium en selenium) zonnepanelen gebaseerd in Japan, Rimini Street heeft aangenomen voor ondersteuning van zijn SAP ERP-toepassingen. Solar Frontier is overgestapt op Rimini Street-ondersteuning door derden om de jaarlijkse onderhoudskosten van SAP-leveranciers te verlagen, bedrijfsefficiëntie te realiseren en investeringen in andere kritieke gebieden van het bedrijf te stimuleren, waaronder data-analyse en supply chain management.

Beperkte waarde van leverancier jaarlijkse ondersteuningsaandrijvingsschakelaar

Solar Frontier is in 2010 begonnen met het gebruik van SAP ECC 6.0, toen moederbedrijf Showa Shell Sekiyu de SAP-implementatie voltooide. Met slechts een paar aanpassingen en minimale add-ons, Solar Frontier’s SAP-applicatie was stabiel en volwassen, en de frequentie van de ondersteuning gebruik was laag. Toch was de reactie van leveranciers op problemen traag, soms duurde het enkele weken. Solar Frontier stelde vast dat het serviceniveau en de respons van SAP niet in verhouding stonden tot de jaarlijks betaalde onderhoudskosten. Daarnaast streefde het bedrijf naar grotere organisatorische efficiëntie en kostenbesparingen door de integratie en stroomlijning van zijn afzonderlijk beheerde IT-infrastructuur en het verlagen van de kosten voor het beheer van zijn applicaties. Bij het kijken naar opties voor het optimaliseren van de kosten van het onderhoud van de verschillende applicatiesoftware en IT-diensten, richtte Solar Frontier zich op Rimini Street.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rimini Street, Inc.
Michelle McGlocklin, +1 925-523-8414
mmcglocklin@riministreet.com

Contacts

Rimini Street, Inc.
Michelle McGlocklin, +1 925-523-8414
mmcglocklin@riministreet.com