GCEL geeft de casestudy van de G20-landen vrij, met 90 ministeries, NGO’s en IGO’s; het definieert de economische richtlijnen voor het digitale tijdperk

Europese Parlement – MKB-associaties gaan samenwerken met GCEL om het wereldwijde MKB te digitaliseren met als doel het mondiale BBP met 17% te verhogen en 300 miljoen banen te creëren

GCEL, INSME, BVMW and CONFAPI executed a strategic agreement at the European Union Parliament to deploy the Digital Economy Platform in collaboration with the world’s leading technology firms to digitize the USD 140 trillion B2B marketplace (Photo: Business Wire)

BRUSSELS--()--GCEL, INSME, BVMW en CONFAPI hebben in het Europees Parlement een strategische overeenkomst ten uitvoer gelegd om het platform voor de digitale economie in te zetten via het HumaWealth-programma van GCEL, dat de B2B-markt van 140 biljoen USD digitaliseert. Met deze overeenkomsten worden de onlangs gepubliceerde aanbevelingen van de G20 Case Study van de VN uitgevoerd, met een routekaart die de jaarlijkse binnenlandse en internationale handelskosten met 3,7 biljoen USD verlaagt en de verkoop met 7,7 biljoen USD laat toenemen. Daarnaast creeert het een 1 biljoen USD MKB-fonds en schept het 300 miljoen banen in de verwerkende industrie, landbouw en dienstensector.

De overeenkomst werd ondertekend door Captain Samuel Salloum, de mede-voorzitter van GCEL, Dr. Sergio Arzeni, president voor INSME, Mr. Patrick Meinhardt, lid van de raad van bestuur van BVMW en Ms. Annalisa Guidotti, directeur Communicatie en marketing van CONFAPI.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA INQUIRIES:
GCEL
Ms. Dalia Bou Mitri
+1 313 324 6462
info@gcel.net
or
INSME
Mr. Giovanni Zazzerini
+39 06 68806803
secretariat@insme.it

Contacts

MEDIA INQUIRIES:
GCEL
Ms. Dalia Bou Mitri
+1 313 324 6462
info@gcel.net
or
INSME
Mr. Giovanni Zazzerini
+39 06 68806803
secretariat@insme.it