IDEMA: betreedt de wereld van Augmented Identity tijdens Money 20/20 in Amsterdam (4-6 juni 2018)

COLOMBES, France--()--IDEMIA, wereldleider in augmented identity, kondigt vandaag de aanwezigheid aan op Money 20/20 Europe 2018, de grootste regionale tentoonstelling over de wereld van Payments en Fintech. Het evenement vindt plaats in Amsterdam, van 4 tot en met 6 juni 2018.

IDEMIA staat voor Augmented Identity in een verbonden wereld waarin de veiligheid van identiteit essentieel is geworden, vooral als het gaat om financiële transacties. IDEMIA garandeert veilige, geauthentiseerde en controleerbare transacties voor cliënten uit de financiële, telecom-, identiteits-, openbare beveiligings- en ivd-sectoren.

Op Money 20/20 Europa nodigt IDEMIA je uit om de innovatieve oplossingen te ervaren, zodat de ‘transacties’, ‘identificatie’ en ‘betaling’ door middel van specifieke demonstratiegebieden duidelijk wordt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contact:
Havas Paris
Hanna SEBBAH
idemia@havas.com

Contacts

Press contact:
Havas Paris
Hanna SEBBAH
idemia@havas.com