General Cable reageert op speculatie over vermeend onderzoek

HIGHLAND HEIGHTS, Ky.--()--General Cable Corporation (NYSE: BGC) (“General Cable” of “het bedrijf”) heeft vandaag de volgende verklaring afgelegd in antwoord op een recent persbericht over een vermeend nieuw onderzoek door het Amerikaanse minister van Justitie:

We zijn op de hoogte van een recent persbericht over een vermeend nieuw justitie-onderzoek in het kader van de Foreign Corrupt Practices Act (FCPA) van de Verenigde Staten waarbij General Cable betrokken is. Voor zover ons bekend zijn en blijven wij in overeenstemming met de bepalingen van onze in december 2016 met het ministerie van Justitie gesloten overeenkomst inzake niet-vervolging. We communiceren periodiek met het minsterie, zoals vereist door de NPA en we zijn op dit moment niet op de hoogte van nieuwe ministerie-handhavingsmaatregelen of onderzoeken tegen het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

General Cable Corporation
Investor Relations, 859-572-8684

Contacts

General Cable Corporation
Investor Relations, 859-572-8684