MANTIS Startup ontwricht Online Advertentie industrie Met Advanced Online Video Vetting AI Technologie

Mantis working process (Graphic: AETOSWire)

PARIJS--()--Mantis-ai.com lanceert voor het eerst zijn Artificial Intelligence (AI)-tool, die beschikbaar zal zijn voor adverteerders tijdens de #vivatech conferentie in Parijs, mei 2018 op de startup-stand: D17-001, Viva Technology Parijs 24-26 mei 2018.

In het afgelopen jaar hebben de WIM’s verschillende officiële rapporten gepubliceerd over besluiten van de grootste adverteerders wereldwijd om reclamecampagnes van de top vier van online video-uitgevers te verwijderen, als gevolg van fouten in de controle van online video-inhoud en een gebrek aan controle van adverteerders over advertentieplaatsing binnen relevante inhoud.

Mantis is een video moderatie systeem dat gebruik maakt van state-of-the-art AI technieken om videocontent te identificeren die relevant is voor adverteerders door middel van een zeer efficiënt content vetting systeem. Het Mantis-doorlichtsysteem detecteert, classificeert en categoriseert relevante inhoud op basis van specifieke merkeigenschappen en -kenmerken, waardoor de veiligheid van het merk en een efficiënte besteding van online advertentiebudgetten worden gewaarborgd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mantis
FERAS ALMADDAH, +966560690606
Chief Executive Officer
f.almaddah@mantis-ai.com

Contacts

Mantis
FERAS ALMADDAH, +966560690606
Chief Executive Officer
f.almaddah@mantis-ai.com