Studies tonen aan dat monitoring op afstand de therapietrouw van de patiënt voor PAP-Therapie verbetert

De gegevens van meer dan 2.6 miljoen patiënten met slaapapneu tonen 75 procent therapietrouw wanneer de patiënten op afstand worden gecontroleerd

Afzonderlijke studie toont aan dat inschrijving in resupply-programma’s het gebruik van het apparaat op lange termijn verhoogt en de afsluitingspercentages verlaagt

SAN DIEGO--()--Monitoring van de patiënt en herbevoorradingsprogramma’s op afstand hebben aangetoond dat de therapietrouw van de patiënt voor PAP (Positive Airway Pressure)-Therapie verbetert. De twee studies die dit aantonen worden deze week door ResMed (NYSE: RMD, ASX: RMD) gepresenteerd op de ATS 2018 International Conference.

“Deze twee studies tonen efficiënte manieren aan om patiënten te helpen met het bereiken van 90-dagen naleving met op de Cloud gebaseerde controle op afstand bereiken en hen compatibel op lange termijn met masker-leveringsprogramma’s te houden,” zei Adam Benjafield, onderzoeker bij beide studies en de vice-president van Medische Zaken van RedMed. “Dit is de reden waarom elk nieuw ResMed PAP-apparaat cloud-connectiviteit heeft zonder enige installatie die vereist is door de clinicus of gebruiker, en waarom we aanbevelen dat patiënten worden ingeschreven in masker resupply programma’s om hun lange termijn therapietrouw te maximaliseren om de gezondheidsresultaten te verbeteren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ResMed
For media:
Jayme Rubenstein, +1 858.836.6798
news@resmed.com
or
For investors:
David Pendarvis, +1 858.836.5000
investorrelations@resmed.com

Contacts

ResMed
For media:
Jayme Rubenstein, +1 858.836.6798
news@resmed.com
or
For investors:
David Pendarvis, +1 858.836.5000
investorrelations@resmed.com