Door ResMed gesponsorde studies tonen aan dat de combinatie van zuurstoftoediening en niet-invasieve ventilatie thuis een kosteneffectieve behandeling voor COPD is

Studies die op de Internationale Conferentie van ATS 2018 zijn gepresenteerd tonen aan dat het combineren van niet-invasieve huisventilatie met zuurstoftherapie rendabeler is voor patiënten met COPD en risico’s van overlijden en herhaalde ziekenhuisopname vermindert

SAN DIEGO--()--ResMed (NYSE: RMD, ASX: RMD) kondigde vandaag de resultaten aan van twee klinische analyses uitgevoerd voor het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, die de kosteneffectiviteit aantonen van het combineren van thuiszuurstoftherapie en thuisinvasieve beademingstherapie (NIV) voor patiënten met aanhoudende hypercapnie na een levensbedreigende verergering van chronische obstructieve longziekte (COPD).

De gezondheidseconomische studies van ResMed Home Oxygen Therapy – Home Mechanical Ventilation (HOT-HMV), die vandaag zijn gepresenteerd op de ATS 2018 International Conference, bouwen voort op eerdere gegevens die de klinische en kosteneffectiviteit aantonen van HOT-HMV-therapie (d.w.z. een combinatie van zuurstoftherapie thuis en NIV thuis) in vergelijking met behandeling met alleen zuurstof.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ResMed
For media:
Jayme Rubenstein, +1 858.836.6798
news@resmed.com
or
For investors:
David Pendarvis+1 858.836.5000
investorrelations@resmed.com

Contacts

ResMed
For media:
Jayme Rubenstein, +1 858.836.6798
news@resmed.com
or
For investors:
David Pendarvis+1 858.836.5000
investorrelations@resmed.com