Toshiba Memory Corporation breidt productiecapaciteit van 3D-flash-geheugens uit door de bouw van een nieuwe productiefaciliteit in Kitakami, in de Iwate-prefectuur

TOKIO--()--Toshiba Memory Corporation (TMC) kondigde vandaag het besluit aan om te beginnen met de bouw van een nieuwe ultramoderne fabriek voor BiCS FLASH™, het eigen 3D-flash-geheugen, in in juli van dit jaar in de plaats Kitakami, Iwate prefectuur.

TMC heeft in september vorig jaar Kitakami City gekozen als de volgende locatie om haar activiteiten uit te breiden en is begonnen met de voorbereidingen voor de bouw van de nieuwe fabriek. De vraag naar 3D-flashgeheugen neemt aanzienlijk toe als gevolg van de snel groeiende vraag naar SSD voor bedrijven voor datacenters en servers. TMC verwacht op middellange en lange termijn een aanhoudend sterke groei en de timing van haar bouwposities om deze groei te kunnen opvangen en haar activiteiten uit te breiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Toshiba Memory Corporation
Kota Yamaji, +81-3-3457-3473
Business Planning Division
semicon-NR-mailbox@ml.toshiba.co.jp

Contacts

Toshiba Memory Corporation
Kota Yamaji, +81-3-3457-3473
Business Planning Division
semicon-NR-mailbox@ml.toshiba.co.jp