STATS Onthult STATS GPS, de Meest Geavanceerde Technologie voor Monitoren van Atleten

Nieuw product biedt cutting-edge inzichten in training en prestaties die à la minute besluitvorming mogelijk maken

LONDEN & CHICAGO--()--Vandaag onthulde STATS, de wereldwijde leider in sportdata en -intelligentie, STATS GPS, een innovatief systeem dat gebruik maakt van een revolutionaire 50 Hz practitioners om de meest geavanceerde real-time GPS-technologie te bieden die beschikbaar is.

Met STATS GPS kunnen teams de prestaties van spelers monitoren met aanpasbare meeteenheden zoals acceleraties/deceleratie, energieverbruik, het aantal zone-invoergegevens en tijds-, afstands- en vermogensdrempels. De innovatieve oplossing maakt gebruik van een echte 50 Hz samplingfrequentie en stelt beoefenaars in staat om tot 100 spelers te monitoren in real-time en post sessie met meer dan 300 GPS, IMU en HR afgeleide meeteenheden. In de GPS-vesten zijn textiele hartslagsensoren geïntegreerd, waardoor STATS GPS de meest geavanceerde technologie op de markt is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

STATS
Reed Findlay
+1 847-583-2642
mediarelations@stats.com

Contacts

STATS
Reed Findlay
+1 847-583-2642
mediarelations@stats.com