Karisma Hotels & Resorts opent Allure Palazzi Kotor Bay Hotel by Karisma in Juni 2018

Montenegro’s uitzonderlijkste nieuwe locatie biedt luxe accommodatie, gastronomische keuken, vijf-sterren service en voorzieningen, en villa’s aan het strand aan het enige privé-strand van Kotor Bay

Rendering of Allure Palazzi Kotor Bay (Photo: Business Wire)

MIAMI--()--Karisma Hotels & Resorts, een onderscheiden luxe hotelketen die onroerend goed bezit en beheert in Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Europa, kondigt met genoegen de opening aan van Allure Palazzi Kotor Bay Hotel door Karisma in juni 2018. Gebouwd vanaf de grond in Montenegro’s idyllische Dobrota, combineert het exclusieve vijfsterren strand eigendom naadloos prachtige architectuur en design met zijn bergachtige landschap, biedt het een betoverend uitzicht op Kotor Bay.

Gelegen aan het enige privéstrand van Kotor Bay, beschikt het resort over 89 eersteklas gastenkamers, 10 villa’s met toegang tot het privéstrand en drie adembenemende penthouse-suites, elk met balkon of terras. De accommodaties van Allure Palazzi Kotor Bay omvatten weelderig beddengoed, goddelijke voorzieningen en zorgvuldig geselecteerde kleurenpaletten die de zonnige sfeer van Kotor Bay tot leven brengen. Accommodaties op het resort zijn gekoppeld aan een ruime spa, een fitnessruimte van wereldklasse, en twee verwarmde buitenzwembaden met verleidelijke achtergronden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

J. Wade Public Relations
Jenn Wade, Nicole Lax, Yasmin Imam, Blake Willahan and Megan Zamiska, 415-325-5519
karismapr@jwadepr.com

Contacts

J. Wade Public Relations
Jenn Wade, Nicole Lax, Yasmin Imam, Blake Willahan and Megan Zamiska, 415-325-5519
karismapr@jwadepr.com