PCI Security Standards Council Publiceert Kleine Revisie in PCI Data Security Standard

-PCI DSS-versie 3.2.1 bevat kleine updates om rekening te houden met SSL/vroege TLS-data die zijn gepasseerd-

WAKEFIELD, Mass.--()--Vandaag heeft de PCI Security Standards Council (PCI SSC) een kleine herziening gepubliceerd van de PCI Data Security Standard (PCI DSS), die bedrijven over de hele wereld gebruiken om betaalkaartgegevens te beschermen voor, tijdens en na een aankoop. PCI DSS versie 3.2.1 vervangt versie 3.2 en houdt rekening met de effectieve data en de verstreken migratietermijnen voor Secure Socket Layer (SSL)/early Transport Layer Security (TLS). Aan PCI DSS v3.2.1 worden geen nieuwe eisen toegevoegd. PCI DSS v3.2 blijft geldig tot 31 december 2018 en zal met ingang van 1 januari 2019 met pensioen gaan.

“Deze update is bedoeld om elke verwarring weg te nemen met betrekking tot effectieve data voor de in v3.2 geïntroduceerde PCI DSS-vereisten, als ook met betrekking tot de migratiedata voor SSL/early TLS”, aldus Troy Leach, hoofd technologie van de SSC van PCI. “Het is van cruciaal belang dat organisaties SSL/begin TLS uitschakelen en upgraden naar een veilig alternatief om hun betalingsgegevens te beschermen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PCI Security Standards Council
Mark Meissner, +1-202-744-8557
press@pcisecuritystandards.org
Twitter: @PCISSC

Contacts

PCI Security Standards Council
Mark Meissner, +1-202-744-8557
press@pcisecuritystandards.org
Twitter: @PCISSC