Cyberwrite benoemt tot Cool Vendor 2018 in verzekeringen door Gartner voor zijn Cyberrisk Profiling Technology

Leveranciers geselecteerd voor het rapport “Cool Vendors” zijn innovatief, impactvol en intrigerend

Loading media player...

Cyberwrite's award-winning cyberrisk profiling technology enables businesses to understand their cyber risk profile and financial exposure to cyber attacks, which results in purchasing of a tailored cyber insurance policy rather than today's "one size fits all" approach.

SAN FRANCISCO & TEL AVIV--()--Cyberwrite heeft vandaag aangekondigd dat het is opgenomen in de lijst van “Cool Vendors” in de “Cool Vendors in Insurance” door Gartner, Inc. De innovator van InsurTech is erkend voor zijn technologie van het cyber-risicoprofilering voor cyberverzekering.

In het rapport schrijft Gartner: “Gartner’s Cool Vendors in insurance past een breed scala van opkomende technologieën toe om innovatieve producten en diensten te leveren en nieuwe bedrijfsmodellen te ondersteunen. CIO’s uit de levens- en schadeverzekeringsbranche kunnen dit onderzoek gebruiken om voor henzelf en hun collega’s op voorsprong te blijven op de concurrentie”.

De cloud-gebaseerde SaaS-oplossing van Cyberwrite geeft verzekeraars en makelaars unieke inzichten die hen in staat stellen cyberverzekeringspolissen af te stemmen op de specifieke behoeften en het budget van individuele kleine en middelgrote ondernemingen (MKB). De oplossing is gebaseerd op ‘machine learning’-technologie voor het vertalen van ruwe cyber-risicodata naar cyber-dekkingsscores en schattingen van de financiële impact.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kesselring Communications for Cyberwrite
Leslie Kesselring
+1 503-358-1012
leslie@kesscomm.com

Contacts

Kesselring Communications for Cyberwrite
Leslie Kesselring
+1 503-358-1012
leslie@kesscomm.com