PRESSIKUTSE SOOME KAUBANDUSKOJALT – RAHVUSVAHELISED ARBITRAAŽI TIPPEKESPERDID KOGUNEVAD SOOMES: SOOME RAHVUSVAHELINE ABITRAAŽIPÄEV 2018, 24. MAI 2018

HELSINKI--()--Helsingi Rahvusvaheline Arbitraažipäev 2018 ( www.hiad.fi ) toimub neljapäeval, 24. mail 2018 Helsingis. Ürituser aames kogunevad seitsmendat korda Helsingisse rahvusvahelised arbitraaži ja vaidluste lahendamise eksperdid. Päeva teema on „_Kujundades rahvusvahelise arbitraaži tulevikku_“. Konverentsipäeval käsitletavate teemade seas on avaliku-erasektori arbitraaž, spordiarbitraaž, kasutajate vaated rahvusvahelise arbitraaži tulevikule, õigustehnoloogia ning õigusloome disain.

Esinejate seas on kõrgelt tunnustatud rahvusvahelise arbitraaži valdkonna tegijad. Peakõne peab CATHERINE A. ROGERS (õigusteaduse professor Penn State õigusinstituudis (USA) ning eetika, regulatsiooni ja õigusriigi professor Londoni kuninganna Mary ülikoolis (Ühendkuningriik)). Spordiarbitraaži tippekspert RICHARD MCLAREN (õigusteaduste professor ja dekaani kohusetäitja, Lääne-Ontario ülikool; jurist, McKenzie Lake Lawyers LLP, Kanada) annab intervjuu, kus ta räägib, kas teatud spordiarbitraaži omadusi saab üle võtta rahvusvahelises kaubandusarbitraažis. Teda intervjueerib MARKUS MANNINEN (valdkonnapartner, Hannes Snellman Attorneys Ltd, Soome), CASi arbiiter ning spordiõiguse ja –arbitraaži ekspert.

Teiste esinejate seas on PATRIZIA NETAL (KNOETZL, Austria), STAVROS BREKOULAKIS (professor, Londoni kuninganna Mary ülikool, Ühendkuningriik, ROBERT LAMBERT (Clifford Chance, Ühendkuningriik), EVA STORSKRUBB (Roschier, Rootsi), GALINA ZUKOVA (Bélon Malan & Associés, Prantsusmaa), MICHAEL MCILWRATH (GE Oil & Gas, Itaalia),_ _ RIIKKA KOULU (õigustehnoloogia labor, Helsingi ülikool, Soome), MICHAEL LIND (Tyler Technologies, Inc., Ühendkuningriik)_, _ CLEMENS HEUSCH (Nokia, Saksamaa_) _ja MEERA SIVANATHAN (Dottir, Soome). Osalejaid tervitavad PETRA KIURUNEN, Soome kaubanduskoja arbitraažiinstituudi (FAI) juht, ning HEIDI MERIKALLA-TEIR, FAI peasekretär.

Ürituse korraldab Soome kaubanduskoja arbitraažiinstituut(FAI; www.arbitration.fi ). Iga-aastaselt külastab üritust enam kui 200 juristi 20, kes keskenduvad arbitraaži ja vaidluste lahendamise valdkonnale või on sellest huvitatud. Ürituse töökeel on inglise keel..

Laadi alla pressikutse: https://hiad.fi/programme/

Lisateabe saamiseks külasta ürituse kodulehekülge: https://www.hiad.fi/

Üritus on meediaesindajatele tasuta. Palume teil end registreerida 23. maiks 2018.

Selle teadaande originaaltekst on ametlik ja kaitstud autoriõigusega. Tõlge on tehtud vaid mugavusotstarbel. Teksti kasutamisel tuleb viidata originaaltekstile, kuna vaid see on õiguslikult kehtiv.

Soome Kaubanduskoda
Patrik Lindfors, kommunikatisoonidirektor