CYNORA presenteert krachtige blauwe TADF-zenders tijdens de SID Display Week 2018

BRUCHSAL, Duitsland--()--CYNORA, een leider in TADF-materialen (thermisch geactiveerde vertraagde fluorescentie) voor OLED’s, presenteert zijn nieuwste hoogwaardige blauwe uitzendende materialen tijdens de SID Display Week 2018 in Los Angeles. Het bedrijf werkt momenteel samen met de belangrijkste displaymakers om de commercialisering van de eerste blauwe hoogrendementversterker in de industrie af te ronden.

OLED schermen zijn de laatste jaren standaard geworden voor premium mobiele en TV schermen. Deze OLED-schermen hebben echter nog niet hun volledige potentieel bereikt. Hoogefficiënte blauwe OLED-emitters zijn nodig om het stroomverbruik te verminderen en de beeldresolutie verder te verhogen. Ondanks dringende verzoeken van de producenten van OLED-displaypanelen om een hoogefficiënte blauwe emitter in de afgelopen jaren, is nog geen materiaalleverancier in staat geweest om een dergelijke emitter te produceren.

CYNORA presents high-performance blue TADF emitters at the SID Display Week 2018

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CYNORA
Joanna Folberth
phone: +49 7251 919 670
folberth@cynora.com

Contacts

CYNORA
Joanna Folberth
phone: +49 7251 919 670
folberth@cynora.com