Vrijetijdsreizigers Zijn Hongerig naar Zon, Bezienswaardigheden en Gastronomie

Expedia Group Media Solutions Data toont aan dat meer dan 60 procent van de zakenreizen worden uitgebreid voor vrijetijdsdoeleinden

BELLEVUE, Wash.--()--Nieuwe inzichten die vandaag door Expedia Group™ Media Solutions, de reclame-afdeling van Expedia Group, zijn bekendgemaakt, tonen aan dat binnenlandse en internationale bleisure reizen booming zijn, en zakelijke reizigers het maximale proberen te halen uit hun tijd weg van huis. De bevindingen, uit een multinationaal onderzoek in opdracht van Expedia Group Media Solutions en uitgevoerd door Luth Research, belichten het gedrag, de invloeden, de middelen en voorkeuren van Amerikaanse, Britse, Chinese, Duitse en Indiase vrijetijdsreizigers – of zakenreizigers die hun reis voor hun vrije tijd verlengen.

De Bleisure Traveler Trends, vandaag onthuld op Phocuswright Europe, laten zien dat in de vijf landen reizigers gemiddeld meer dan zes zakenreizen per jaar maken, en dat meer dan 60 procent van de zakenreizen van het afgelopen jaar werd uitgebreid voor vrijetijdsdoeleinden. In de V.S. is hetzelfde getal met bijna 40 procent toegenomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Expedia Media Solutions
Ashley Goncena
ashley@craftedcom.com

Contacts

For Expedia Media Solutions
Ashley Goncena
ashley@craftedcom.com