Smiths Detection helpt bij beveiliging cruciale nieuwe spoorverbinding Ethiopië-Djibouti

VITRY-SUR-SEINE, Frankrijk--()--De Ethiopische Spoorwegmaatschappij heeft de technologie van Smiths Detection gekozen om de mensen en de infrastruktuur op de cruciale, nieuwe spoorwegkoppeling tussen Ethiopië en de haven van Djibouti te beschermen.

Om bedreigingen te voorkomen worden op 16 belangrijke stations, die gelegen zijn langs de route, 39 scanners geinstalleerd die zorgen voor een snelle, accurate doorlichting van handbagage, bagage, grote items en vracht.

De spoorweglijn van 750 km verbindt Addis Ababa met de zee in ongeveer 10 uur. Dit is een gigantische ontwikkeling vergeleken met transport over de weg die 2 tot 3 dagen in beslag neemt om import en exportproducten te vervoeren tussen Ethiopië en de haven van Djibouti, een belangrijk handelspunt voor Azie, Europa en de rest van Afrika.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Smiths Detection
Karen Kulinski
Global Marketing Director, Aviation
+49 (0)611 9412 422
karen.kulinski@smithsdetection.com

Contacts

Smiths Detection
Karen Kulinski
Global Marketing Director, Aviation
+49 (0)611 9412 422
karen.kulinski@smithsdetection.com