IDEMIA stelt Smart PIN ter beschikking van Ditto Bank, de Franse bank van de volgende generatie gespecialiseerd in valutabeheer

COLOMBES, Frankrijk--()--IDEMIA, wereldleider op het gebied van augmented identity, maakt de PIN-codes van Ditto Bank papierloos met zijn Smart PIN-service.

Ditto Bank werd in februari 2018 gelanceerd en is een digitale oplossing van de nieuwe generatie die meerdere rekeningen in verschillende valuta aanbiedt aan frequente reizigers, mensen die geregeld de grens oversteken, expats en studenten die in het buitenland studeren.

Slimme PIN-dienstverlening stelt klanten van Ditto Bank in staat om hun PIN-codes direct in te zien in hun smartphone-app voor bankzaken. Een naadloze klantbeleving betekent dat ze geen dagen hoeven te wachten om hun pincode te ontvangen, die onmiddellijk beschikbaar is, en hun kaart te gebruiken. Omdat deze functie van de smartphone-app ook kan worden gebruikt voor PIN-herinneringen, zal de kaart ook gemakkelijker te gebruiken zijn, omdat er geen risico is dat klanten hun PIN-codes vergeten!

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contacts:
PR Agency Havas Paris
Hanna Sebbah, +33 663 733030
Manon Gaudefroy, +33 685 306002
idemia@havas.com

Contacts

Press contacts:
PR Agency Havas Paris
Hanna Sebbah, +33 663 733030
Manon Gaudefroy, +33 685 306002
idemia@havas.com