Biomax Software tekent licentieovereenkomst met Royal DSM N.V. voor het implementeren van een AI-semantische zoekmachine voor wereldwijd onderzoek

PLANEGG, Duitsland--()--Biomax Informatics AG kondigt aan dat hun langetermijn klant, Royal DSM N.V. een meerjaarse licentie heeft getekend voor de “semantische zoekmachine” van Biomax, om op hun nieuwe zakelijke kennisplatform te implementeren zodat men snel, simpel en allesomvattend kennis kan ontdekken.

De semantische zoekmachine van Biomax verstrekt een extensief structuur dat automatisch een groeiend en evoluerend semantisch netwerk bijhoudt. Het platform werkt met interne documenten zoals O&O-archieven en openbare gegevensbronnen. Het integreert feilloos met bestaande infrastructuur en helpt kennis te vergaren die begraven is in tientallen jaren aan oude data, alsmede data die wordt gehaald uit nieuwsfeeds — wat zorgt voor een real-time semantische analyse van het laatste nieuws.

Het zoekplatform maakt gebruik van semantische netwerken en bevat een geavanceerd vraag-antwoordsysteem dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie (AI)-aangepaste zoekalgoritmen. Het uitbreidbare semantische netwerk verbindt en krijgt meer duurzame waarde uit de steeds toenemende rijkdom aan kennis die DSM-onderzoek genereert in alle domeinen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biomax Informatics AG
Dr. Sascha Losko
Tel: +49 89 895574-0
Email: sascha.losko@biomax.com

Release Summary

Biomax software licensed by Royal DSM N.V. to implement an AI-augmented semantic search platform for global research

Contacts

Biomax Informatics AG
Dr. Sascha Losko
Tel: +49 89 895574-0
Email: sascha.losko@biomax.com