Trivver lanceert verkoop tokens als aanmoediging van de adoptie en ontwikkeling van Extended Reality Technology

Voorverkoop is begonnen en de start van de verkoop van de tokens begint op 8 juni

NEWPORT BEACH, Calif.--()--Trivver, de eerste advertentie-uitwisseling voor Extended Reality (XR)-omgevingen, waaronder 3D, virtual reality, mixed reality en augmented reality, kondigt aan dat de verkoop van maximaal 100 miljoen Trivver Tokens (TRVR) zal lanceren om de invoering, commercialisering en monetarisering van XR-technologie via apparaten en industrieën te versnellen voor alle belanghebbenden in het ecosysteem – waaronder uitgevers van inhoud, adverteerders, merken, agentschappen en consumenten.

De huidige 2D-reclametactieken zoals pop-ups, banners en videos zijn niet optimaal voor de XR-ervaringen, waardoor adverteerders maar beperkt goedkeuring geven en er minder mogelijkheden zijn op monetair gebied. Het organisch plaatsen van advertenties binnen de natuurlijke instellingen van XR-omgevingen is een oplossing, maar de huidige processen die ontwikkelaars, uitgevers en adverteerders gebruiken om deze strategie uit te voeren is ingewikkeld en duur, omdat advertenties en objecten handmatig moeten worden aangepast aan elke unieke locatie. Met Trivvers gepatenteerde technologie, met onder meer de Smart Object Technology, zijn ontwikkelaars in staat om native advertising direct in XR-omgevingen te gebruiken en te leveren. Met deze aanpak kunnen adverteerders contextuele en geïntegreerde XR-advertentiecampagnes te creëren om consumenten op een unieke en impactvolle manier te betrekken en geeft uitgevers de mogelijkheid om hun XR-inhoud efficiënt te monetariseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Affect
Nicole Sullivan, 212-398-9680
trivver@affect.com

Contacts

Affect
Nicole Sullivan, 212-398-9680
trivver@affect.com