Nieuw GSMA rapport markeert de cruciale rol van mobiele IoT-netwerken in de toekomst van 5G

Wereldwijde operators, zoals AT&T, Deutsche Telekom, KDDI, Orange en Vodafone lanceren mobiele IoT-netwerken als belangrijkste stap in de 5G-strategie; 3GPP tot volledige release 15 met NB-IoT en LTE-M als 5G-standaarden

LONDEN--()--De GSMA bracht vandaag een nieuw rapport naar buiten, ‘NB-IoT en LTE-M in de 5G context’, wat de integrale rol van gelicenseerde mobiele IoT-netwerken, zoals NB-IoT en LTE-M, in de 5G toekomst markeert, en in het bijzonder de ontwikkeling van een ‘massa-IoT’. Massa IoT is een van de drie beginselen van de 5G gebruikssituaties, samen met kritische communicaties en verbeterde breedband. Deze beginselen maken ontwikkelingen zoals smart cities en industriële automatisering mogelijk. NB-IoT en LTE-M zullen cruciaal zijn voor de ontwikkeling van een massa-IoT en voor het ondersteunen en complementeren van 5G’s veelzijdige gebruikssituaties en applicaties. Koplopende operators zoals At&T, Deutsche Telekom, KDDI, Orange en Vodafone zijn gewijd aan het inzetten van deze netwerken voor de toekomst van 5G’s massa-IoT strategieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts:
For the GSMA
Beau Bass
+44 79 7662 4962
beau.bass@webershandwick.com
or
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

Media Contacts:
For the GSMA
Beau Bass
+44 79 7662 4962
beau.bass@webershandwick.com
or
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com