iSchemaView kondigt RAPID™ ASPECTS aan

Hypermoderne beeldvormingsoplossing verstrekt geautomatiseerde quotering voor de beoordeling van vroege tekenen van hersenschemie

GÖTEBORG, Zweden--()--Vandaag op de Europese Beroerte Organisatie conferentie lanceerde iSchemaView, koploper in geautomatiseerde cerebrovasculaire beeldvormingsanalyse, RAPID ASPECTS, een digitale beeldvormingsoplossing dat clinici assisteert in het beoordelen van vroege tekenen van hersenschemie in een beroerte. RAPID ASPECTS genereert automatisch een gestandaardiseerde score – gebaseerd op klinisch verantwoorde machineleeralgoritmen – dat ervoor zorgt dat medici makkelijk kunnen communiceren over de mate van ischemische veranderingen bij de patiënt en om te bepalen of een patiënt in aanmerking komt voor thrombectomie (klonterverwijdering). Daarnaast verstrekt RAPID ASPECTS een duidelijk beeld van de hersenen zodat medici elk gebied beter kunnen beoordelen en de geautomatiseerde score vaststellen. RAPID ASPECTS is CE-gemarkeerd voor gebruik in Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

for iSchemaView
Peter Evers, 415-888-3314
Natron Communications
peter@natroncomm.com

Contacts

for iSchemaView
Peter Evers, 415-888-3314
Natron Communications
peter@natroncomm.com