Beko haalt duizelingwekkende €1,000,000 op in 11 dagen voor UNICEF #EatLikeaPro Initiative voor bewustwording obesitas kinderen

Beko Raises a Staggering €1,000,000 in 11 Days for UNICEF to Help Tackle Childhood Obesity with #EatLikeaPro Initiative (Photo: Beko)

LONDON--()--Beko, het toonaangevende merk van huishoudelijke apparatuur is recent een campagne gestart om de bewustwording van obesitas bij kinderen te verhogen in samenwerking met langdurige partner, FC Barcelona.

De ambitieuze doelstelling van het merk om € 1.000.000 op te halen voor UNICEF werd in slechts 11 dagen bereikt na een overweldigende hoeveelheid steun op social media van mensen over de hele wereld. Via verschillende programma’s van UNICEF zullen fondsen kinderen over de hele wereld helpen om uiteindelijk ondervoeding van kinderen in al haar vormen te voorkomen, inclusief overgewicht en obesitas bij kinderen over de hele wereld.

De #EatLikeAPro campagne ging officieel van start op 30 april en riep gebruikers van sociale media op om hun gezonde eetgewoonten te delen door gebruik te maken van de speciale hashtag om donaties aan de zaak te genereren. Elke post die via #EatLikeAPro via Twitter of Instagram wordt gedeeld, heeft geleid tot een donatie van €1 aan UNICEF en met meer dan een miljoen gedeelde posten tot op heden is Beko verheugd te kunnen aankondigen dat de donaties de mijlpaal van €1.000.000 hebben bereikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For more information or imagery, please contact:
The Beko Global team
Francesca Mendola
Bekomsl@mslgroup.com

Contacts

For more information or imagery, please contact:
The Beko Global team
Francesca Mendola
Bekomsl@mslgroup.com