Knopp Biosciences kondigt de publicatie aan van Fase 2 resultaten van dexpramipexool in Hypereosinofiele Syndromen (HES) in Blood

PITTSBURGH--()--Knopp Biosciences LLC kondigde vandaag de publicatie van een rapport aan in Blood dat een Fase 2 studie van dexpramipexole in hypereosinophilic syndromes (HES) aan zijn co-primaire doelen voldeed.

Een team van onderzoekers, geleidt door Dr. Amy Klion van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), onderdeel van de National Institutes of Health (NIH), heeft de open-label studie van dexpramipexole als een steroïde-sparing agent in proefpersonen met HES uitgevoerd. Dexpramipexool was waargenomen om een significante, doelgerichte vermindering van perifere bloed eosinofielen te produceren in eerdere klinische studies in amyotrofe laterale sclerose.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Knopp Biosciences LLC
Tom Petzinger, +1-412-488-1776
tom@knoppbio.com

Contacts

Knopp Biosciences LLC
Tom Petzinger, +1-412-488-1776
tom@knoppbio.com