CES Asia 2018 vestigt de aandacht op meer dan 100 startups uit 13 landen en regio’s

ARLINGTON, Va.--()--De Consumer Technology Association (CTA) kondigde vandaag aan dat het CES Asia 2018 Startup Park de grootste tentoonstelling sinds haar begin zal hebben, met meer dan 100 van de meest innovatieve standhouders van over de hele wereld die hun laatste technologische ontwikkelingen zullen laten zien. Om de bedrijven te huldigen met de grootste potentie om toekomstige investerings- en technologieontwikkelingen te bewerkstelligen, zal TechNode een nieuwe award introduceren, de CES Asia Startups Awards. CES Asia zal duren van 13 tot 15 juni, 2018 in het Shanghai New International Expo Center (SNIEC).

“We zijn verheugd dat TechNode de CES Asia Startups Awards presenteert om de aandacht te vestigen op enkele van de meest verwachte innovaties in de technologie-industrie,” zei John T. Kelley, senior directeur internationale programma’s en showregisseur CES Asia. “De deelnemers aan het Startup Park zullen de volgende generatie baanbrekende technologieën ervaren van enkele van ’s werelds beste en slimste startup gemeenschappen, en zelfs mogelijk getuige zijn van de geboorte van de volgende ‘Eenhoorn!'”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Consumer Technology Association (CTA)
Teresa Hsu, 703-907-5259
thsu@CTA.tech
www.CESAsia.com
of
Bernice Morquette, 703-907-7651
bmorquette@CTA.tech
www.CES.tech

Contacts

Consumer Technology Association (CTA)
Teresa Hsu, 703-907-5259
thsu@CTA.tech
www.CESAsia.com
of
Bernice Morquette, 703-907-7651
bmorquette@CTA.tech
www.CES.tech