Scientist.com organiseert webinar over gebruik lichaamsmateriaal bij ontwikkeling geneesmiddelen met internationale vooraanstaande experts

Forum voor over het toenemend gebruik van lichaamsmateriaal bij de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen

SAN DIEGO--()--Scientist.com, de online marktplaats voor de outsourcing van biowetenschappelijk onderzoek, kondigde vandaag aan dat het een panel van deskundigen over het gebruik van lichaamsmateriaal in geneesmiddelenonderzoek heeft samengesteld.

Het webinar, dat op 14 mei 2018 om 9.30 uur wordt gehouden, zal een verscheidenheid aan onderwerpen behandelen, waaronder de duurzaamheid van biobanken, de regelgeving met betrekking tot menselijke biospecimens en de potentiële voordelen van preconcurrentiële samenwerking.

“Lichaamsmateriaal wordt in toenemende mate gebruikt in alle aspecten van preklinisch en klinisch onderzoek. Dit is een fantastische kans voor verschillende belanghebbenden om perspectieven te delen die de gehele onderzoeksgemeenschap ten goede zullen komen”, zegt Matt McLoughlin, Sr. Director of Compliance at Scientist.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scientist.com
Sean Preci
Directeur van communicatie
+1 858 455-1300 ext. 401
marketing@scientist.com

Contacts

Scientist.com
Sean Preci
Directeur van communicatie
+1 858 455-1300 ext. 401
marketing@scientist.com