WilsonHCG uitgeroepen tot Market Star Performer 2018 voor recruitmentsoftware

TAMPA, Fla.--()--WilsonHCG, wereldleider en premium leverancier van innovatieve talentoplossingen, is in de PEAK Matrix™ Assessment van Everest Group uitgeroepen tot “2018 Recruitment Process Outsourcing (RPO) Market Star Performer”.

WilsonHCG is de enige leverancier van talentoplossingen die de erkenning voor vijf opeenvolgende jaren heeft gekregen – geprezen door Everest Group en inkopers voor zijn gespecialiseerde totaalaanbod aan talentoplossingen, sterke praktijk op het gebied van technologie rekrutering, het analytics-platform van Empower ECOmetrics om het voorspellend vermogen, de reactiesnelheid, de flexibiliteit en de betrouwbaarheid van de uitvoering uit te breiden.

WilsonHCG heeft deze groei gerealiseerd door de juiste investeringen in technologie te doen, innovatieve oplossingen op de markt te brengen en haar aanwezigheid en mogelijkheden in nieuwe markten uit te breiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

WilsonHCG
Richard Ward
1.715.214.9144
Richard.Ward@WilsonHCG.com

Contacts

WilsonHCG
Richard Ward
1.715.214.9144
Richard.Ward@WilsonHCG.com