Beko moedigt kinderen aan om als een Pro te eten in de missie om 1 miljoen op te halen voor UNICEF met merk op mouw voetbalshirt

El Clásico: FC Barcelona supports #EatLikeAPro initiative to raise €1,000,000 for UNICEF in partnership with Beko (Photo: Beko)

LONDON--()--Op 6 mei, tijdens El Clásico (FC Barcelona – Real Madrid) – de best bekeken competitiewedstrijd in de wereld – heeft Beko, FC Barcelona premium partner en producent van toonaangevende huishoudelijke apparaten, het logo op de mouwen van de shirts van de spelers aangepast in het teken van #EatLikeAPro. Dit was te zien op de shirts van onder meer Pique, Messi, Suarez en Ter Stegen. Het is een manier om supporters over de hele wereld aan te moedigen om gezonde eetgewoonten aan te houden en om 1 miljoen euro op te halen voor UNICEF.

#EatLikeAPro is Beko’s wereldwijde initiatief in samenwerking met FC Barcelona en de Barça Foundation die het bewustzijn over obesitas bij kinderen vergroot. Als de huidige trends doorzetten, zullen er in 2025 zo’n 70 miljoen kinderen zijn met obesitas. Het doel van Beko is om bij te dragen tot de vermindering van dit aantal met de #EatLikeAPro campagne en door UNICEF te ondersteunen, ’s werelds toonaangevende organisatie die zich inzet voor kinderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

The Beko Global team
Anna Ewer or Peren Helvacı
Bekomsl@mslgroup.com

Contacts

The Beko Global team
Anna Ewer or Peren Helvacı
Bekomsl@mslgroup.com