De Metropolitan Police Service selecteert Northgate Public Services als de technologiepartner voor zijn MiPS digitale transformatie

LONDON & TOKYO--()--NEC Corporation (NEC)(TOKYO:6701) en Northgate Public Services (NPS), een volledige dochteronderneming van NEC, hebben aangekondigd dat de NPS de Metropolitan Police Service (MPS), de grootste politiedienst van het Verenigd Koninkrijk zal voorzien van de technologie voor haar Met Integrated Policing Solution (MiPS)-project, dat de manier waarop agenten misdaad voorkomen aanzienlijk zal veranderen en slachtoffers zal ondersteunen.

In het contract zal MPS de CONNECT-technologie van NPS gebruiken om de uitwisseling en het beheer van informatie te verbeteren, waardoor functionarissen onmiddellijk toegang krijgen tot belangrijke informatie over onderzoeken, verdachten en slachtoffers, altijd, overal en op elk apparaat. Door realtime-informatie in handen te geven van ambtenaren die incidenten behandelen, kan waardevolle ondersteuning worden geboden wanneer zij die het hardst nodig hebben en kunnen doeltreffende middelen worden ingezet.

CONNECT zal de MPS-informatie beheren die de basis vormt voor de politieactiviteiten in heel Londen en omvat inlichtingen, onderzoeken, hechtenis en vervolgingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

NEC Press Contact:
NEC Corporation
Joseph Jasper
j-jasper@ax.jp.nec.com

Contacts

NEC Press Contact:
NEC Corporation
Joseph Jasper
j-jasper@ax.jp.nec.com