X Four-10: X Four-10 en UN Environment Program tekent Memorandum of Understanding

OSLO, Norway--()--Vandaag heeft Nina Jensen, CEO van X Four-10/ REV heeft een Memorandum of Understanding getekend met het UN Environment Program. Het doel van het memorandum van overeenstemming is een kader te scheppen voor verdere samenwerking tussen beide partijen.

Het VN-milieuprogramma heeft een krachtige stem binnen het VN-systeem en fungeert als een leidende autoriteit voor de wereldwijde milieu-inspanningen. Vandaag kunnen we met trots aankondigen dat we een intentieverklaring hebben ondertekend om ons partnerschap te versterken. We delen veel dezelfde doelen en een strategisch partnerschap zal ons beter in staat stellen een verschil te maken als het gaat om kwestie die te maken hebben met oceanen. We willen een internationaal platform creƫren voor toonaangevende oceanische kennis-, innovatie- en onderzoeksgemeenschappen, zowel op het land als op zee. Daarom zijn we verheugd dat we de VN als partner hebben, stelt CEO Nina Jensen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

X Four-10/REV
Tone Nymoen
Senior Advisor Communication & Marketing,
Cell: +47 913 84 404

Contacts

X Four-10/REV
Tone Nymoen
Senior Advisor Communication & Marketing,
Cell: +47 913 84 404