Toekomst van de ICT-industrie in veilige handen nu Huawei de winnaars aankondigt in haar ICT-vaardigheidscompetitie in West-Europa

Mr. Robert Yang, Vice President of Huawei Western Europe EBG, presents the first prize award to Mattia Silvestrini from Marche Polytechnic University (Photo: Business Wire)

READING, Engeland--()--Huawei vierde op 30 april de 1e jaarlijkse ICT Competitie in West-Europa 2017-2018 tijdens een ceremonie op Henley Business School, University of Reading. De competitie wordt gesponsord door Huawei en is gericht op het bevorderen van vitale ICT-vaardigheden van de nieuwe generatie technologieprofessionals.

Deze competitie verenigt een breed scala aan belangrijke sectoren binnen de industrie en studenten verwerven expertise in big data, cloud computing-technologieën, IT-opslagsystemen, datacenterbeheer, computernetwerken, Huawei-technologieën en nog veel meer. Het gebruik van Huawei-technologieën in de industrie neemt snel toe en omdat big data en het hacken van netwerken zulke populaire onderwerpen zijn, is deze samenwerking ideaal getimed om de industrie te ondersteunen bij het vergroten van de kennis en het omgaan met deze complexe zaken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Huawei ICT Academy
Pallavi Malhotra:
Huawei ICT Academy Manager
pallavi.malhotra@huawei.com
00447833082979

Contacts

Huawei ICT Academy
Pallavi Malhotra:
Huawei ICT Academy Manager
pallavi.malhotra@huawei.com
00447833082979