WilsonHCG versterkt C-Suite, benoemt Ken Bowles tot CFO en Gary Cook tot CTO

TAMPA, Fla.--()--WilsonHCG, wereldwijd leider in het leveren van innovatieve talentoplossingen, kondigt vandaag de komst van twee nieuwe directieleden in de C-suite aan. Ken Bowles is benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) en daarnaast is Gary Cook aangesteld als Chief Technical Officer (CTO). Ken, die in Tampa, Florida, zal worden gevestigd, bracht eerder 15 jaar bij General Electric (GE) door en vervoegt WilsonHCG van technologiefirma, Tribridge, waar hij als CFO diende. Gary zal in Londen gevestigd zijn en voegt zich bij WilsonHCG met 30 jaar ervaring in de technologie- en human capitalsector, meest recent bij de divisie Watson Talent van IBM.

Andy Zahn verruilt zijn positie van CFO van WilsonHCG voor die van executive vice-president Corporate Development. Hij zal de strategie van het bedrijf op het gebied van Fusie & Overnames leiden, evenals de ontwikkeling van nieuwe productlijnen, vennootschapskanalen en geografische markten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wilson Human Capital Group, Inc.
Richard Ward, 1.715.214.9144
Richard.Ward@WilsonHCG.com

Contacts

Wilson Human Capital Group, Inc.
Richard Ward, 1.715.214.9144
Richard.Ward@WilsonHCG.com