Scientist.com ontwikkelt blockchain-oplossing die integriteit van gegevens op de markt garandeert

Online marktplaats lalanceeer DataSmart™ platform gebaseerd op blockchain technology

SAN DIEGO--()--Scientist.com, de leidende online marktplaats van de biowetenschap voor uitbesteed onderzoek, maakt vandaag bekend dat het DataSmartTM heeft gelanceerd, een platform om de integriteit van gegevens en informatie te waarbogen. DataSmartTM is gebaseerd op de door Scientist.com ontwikkelde eigen blockchaintechnologie.

“Het vermogen van een blockchain om de integriteit van informatie te waarborgen is de basis voor het gebruik ervan in cryptocurrencies. In biofarmaceutisch onderzoek hebben we de blockchain-technologie nodig voor het controleren en valideren van de onderzoekgegevens en om de integriteit daarvan te waarborgen”, stelt Chris Petersen, CTO en oprichter. “Onze nieuwe DataSmartTM-platform stelt farmaceutische en biotechbedrijven in staat om aan te tonen dat kritische leveranciersinformatie en belangrijke onderzoeksgegevens niet zijn gemanipuleerd en dus onveranderd blijven.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scientist.com
Sean Preci
Director of Communications
+1 858-455-1300 ext. 401
marketing@scientist.com

Contacts

Scientist.com
Sean Preci
Director of Communications
+1 858-455-1300 ext. 401
marketing@scientist.com