FLIR introduceert Saros, FLIR’s volgende generatie Outdoor Perimeter Security Cameralijn voor bedrijven

FLIR Saros combineert meerdere technologieën tot één eenheid om thermische adoptie in nieuwe bedrijfssectoren mogelijk te maken

FLIR Introduces Saros, FLIR’s Next-Generation Outdoor Perimeter Security Camera Line for Commercial Businesses (Photo: Business Wire)

WILSONVILLE, Ore.--()--FLIR Systemen, Inc. (NASDAQ: FLIR) kondigde vandaag de Saros™ lijn van veiligheidscamera’s aan, de volgende generatie van outdoor security productlijn die meerdere traditionele perimeter bescherming technologieën combineert in een uniforme oplossing. Deze aanpak is ontworpen om nauwkeurige, bruikbare waarschuwingen en geverifieerde alarmgegevens te geven.

De FLIR Saros-cameralijn stelt bedrijven in staat om state-of-the-art inbraakdetectie voor gebruik buitenshuis op een kosteneffectieve manier te implementeren. Traditionele omtrekbeveiligingssystemen kunnen aanzienlijke investeringen vereisen, zowel in infrastructuur als in lopende kosten die het gevolg zijn van valse alarmen. FLIR Saros vermindert niet alleen sterk de kosten van de eerste inzet door het minimaliseren van de hoeveelheid benodigde apparatuur, maar verlaagt ook het aantal valse positieven met ingebouwde geavanceerde analytics. De markt van de outdoor omtrekbescherming voor beveiliging alarm monitoring bedrijven wordt hiermee uitgebreid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

FLIR Systems, Inc.
Media:
Tim McDowd, 503-498-3146
tim.mcdowd@flir.com
or
Investor Relations:
Shane Harrison, 503-498-3547
shane.harrison@flir.com

Contacts

FLIR Systems, Inc.
Media:
Tim McDowd, 503-498-3146
tim.mcdowd@flir.com
or
Investor Relations:
Shane Harrison, 503-498-3547
shane.harrison@flir.com