Exclusive Group versterkt wereldwijde activiteiten

PARIJS--()--Exclusive Group, de value-added services and technologies (VAST) groep, zet de mogelijkheden om de wereldwijde logistiek voor de grootste GSI’s en dienstverleners te optimaliseren met de benoeming van internationale supply chain specialist Philippe Carlier als zijn vice-president Global Operations.

Philippe bouwt mee aan de toekomstige operationele strategie en het platform voor de exclusieve groepsactiviteiten. Hij staat aan het hoofd van een toegewijd wereldwijd team dat zich richt op het stimuleren van nieuwe efficiëntieverbeteringen en verbeteringen in de levering van innovatieve diensten met toegevoegde waarde en ‘klassieke’ distributie.

“Deze strategische benoeming maakt integraal deel uit van de digitalisering van ons bedrijfsmodel, aangezien we samen met ’s werelds toonaangevende IT-partners nieuwe kansen willen aangrijpen en onze innovatieve voorsprong op de wereldmarkt willen behouden”, aldus Olivier Breittmayer, CEO van Exclusive Group. “Philippe’s staat van dienst en zijn visie maakte hem een uitstekende kandidaat. Zijn uitdaging is nu om in te spelen op de groeiende vraag in de markt naar onze wereldwijde projectcompetenties, de toenemende populariteit van onze leveranciers- en dienstenportfolio en de uitbreiding van ons geografische bereik – dit alles binnen een uiterst efficiënt en geoptimaliseerd model.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cohesive
Greg Halse/Ellie Stansfield
+44 (0) 1291 626200
exclusivegroup@wearecohesive.com

Contacts

Cohesive
Greg Halse/Ellie Stansfield
+44 (0) 1291 626200
exclusivegroup@wearecohesive.com