Triton Digital integreert DynAdmic met a2x® om marketeers en kopers te voorzien van hypergecorrigeerde inventaris van digitale audioadvertenties

LONDON--()--Triton Digital®, de wereldleider op het gebied van technologie en diensten voor de digitale audio-industrie, kondigt vandaag de integratie aan van zijn marktplaats voor programmatische audioreclame, a2x® met DynAdmic, het toonaangevende netwerk voor videoreclame dat zich richt op inhoud. Met deze samenwerking zal DynAdmic zijn gepatenteerde audioherkenningstechnologie gebruiken om hun adverteerders hyper-gerichte toegang te bieden tot het brede aanbod van premium digitale audio-inventaris binnen de a2x-marktplaats. De audioherkenningstechnologie van DynAdmic analyseert de inventaris van gesproken woorden, zoals podcasts en chatradio, om inzicht te krijgen in de onderwerpen die besproken worden. Vervolgens worden categorieën en/of trefwoorden toegewezen aan de inventaris op basis van de onderwerpen waarop adverteerders van DynAdmic zich kunnen richten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Triton Digital
Kristin Charron, +514-448-4037
Kristin.charron@tritondigital.com

Contacts

Triton Digital
Kristin Charron, +514-448-4037
Kristin.charron@tritondigital.com