Beko start met FC Barcelona een wereldwijde missie voor preventie van obesitas bij kinderen, ter ondersteuning van UNICEF

LONDON--()--Beko neemt een wereldwijde missie op zich om zwaarlijvigheid bij kinderen te helpen voorkomen via het Eat Like a Pro-initiatief en vandaag kondigt het toonaangevende huismerk met veel plezier aan met UNICEF en bestaande sponsoringpartner FC Barcelona en haar Stichting om €1,000,000 op te halen.

Beko wil niet alleen een inspiratie zijn en bekendheid vergaren voor de wereldwijde uitdaging van obesitas in de kindertijd, maar heeft als doel om €1 miljoen op te halen voor UNICEF, dat mensen over de hele wereld aanmoedigt om hun gezonde eetgewoonten te delen via social media. Voor elke #EatLikeAPro post die op Instagram of Twitter verschijnt, doneert Beko 1 euro aan UNICEF. De donatie zal kinderen wereldwijd helpen door middel van diverse UNICEF-programma’s, waarbij uiteindelijk wordt gestreefd naar het voorkomen van ondervoeding bij kinderen in alle vormen, maar ook overgewicht en obesitas. FC Barcelona en de Barça Foundation sluiten zich aan bij de campagne. Niet alleen omdat twee van hun partners eraan meedoen, maar ook omdat de bevordering van gezonde gewoontes een centraal onderdeel is van de Barça Foundation-programma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For more information or imagery, please contact:
The Beko Global team
Francesca Mendola
Bekomsl@mslgroup.com

Contacts

For more information or imagery, please contact:
The Beko Global team
Francesca Mendola
Bekomsl@mslgroup.com