Alibaba Cloud Ontvangt MySQL Corporate Contributor Award

De prestigieuze community erkent de bijdrage van het bedrijf aan open source

HANGZHOU, China--()--Alibaba Cloud, de cloudinformatica-tak van Alibaba Group, heeft de 2018 MySQL Community Awards: Corporate Contributor 2018 prijs gewonnen voor haar contributie aan het MySQL ecosysteem, de meest populaire open source database wereldwijd. De prijs, die eerder deze week werd gepresenteerd op de Percona Live conferentie in Santa Clara, Californië, is nog een eerbetoon aan de wereldwijde verstrekker van cloud-diensten.

De prijs honoreert Alibaba Cloud’s contributies aan open source gemeenschappen en haar inspanningen voor ontwikkelaars van over de hele wereld. Tegenwoordig draaien meer dan honderdduizend MySQL-instanties op ApsaraDB voor RDS, de relationele databaseservices van Alibaba Cloud.

Dit is de tweede keer dat Alibaba de gewilde prijs ontvangt van de MySQL gemeenschap. In 2015 werd Alibaba Group als het eerste Aziatische bedrijf benoemd tot WebScaleSQL Contributor, samen met Facebook, Google, Twitter en LinkedIn. De prijs is een “van de gemeenschap, door de gemeenschap en voor de gemeenschap” initiatief en winnaars worden geselecteerd door een zelfstandige, diverse groep MySQL leden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alibaba Group
Jowie Law, +86 136 2571 9035
yukman.lym@alibaba-inc.com
of
Alibaba Group
Yinan Qian, +86 186 0004 0770
yinan.qyn@alibaba-inc.com

Contacts

Alibaba Group
Jowie Law, +86 136 2571 9035
yukman.lym@alibaba-inc.com
of
Alibaba Group
Yinan Qian, +86 186 0004 0770
yinan.qyn@alibaba-inc.com