Panasonic laat een van de meest recente aangesloten toeleveringsketenoplossingen voor de industrie 4.0 realisatie zien op de CeMAT 2018 Trade Fair in Duitsland

The Panasonic booth at CeMAT 2018 (Photo: Business Wire)

HANNOVER, Germany--()--Panasonic Corporation stelt zijn volledige gamma van logistieke oplossingen tentoon op CeMAT 2018, ’s werelds grootste vakbeurs voor de sector van de intralogistiek en het beheer van de toeleveringsketen, die van 23 tot 27 april in Hannover, Duitsland, wordt gehouden.

[Video] Highlights of Panasonic at #CeMAT Supply Chain Solutions – Gemba Process Innovation
https://youtu.be/oQq2EEjNSAs

Op zijn stand (hal 20 / stand C73) laat Panasonic live demonstraties en videodisplays zien om zijn volledige lijn van oplossingen te introduceren die de operationele efficiëntie maximaliseren bij elke stap van de toeleveringsketen, van het labelen en detecteren van verzendfouten in fabrieken tot het sorteren en laden in distributiecentra, transport en bewijs van levering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Global PR Office
Click here to go to Media Contact form

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Global PR Office
Click here to go to Media Contact form