Finablr gelanceerd om klantgerichte technologische innovaties te versnellen

  • Dr. B. R. Shetty creert ‘Finablr’, een holdingmaatschappij die zijn wereldwijde merken voor financiële dienstverlening wil consolideren.
  • Finablr gaat klantgerichte innovaties in de financiele sector versnellen, voortbordurend op meer dan 40 jaar ervaring in de sector
  • Finablr kondigde ook aan dat het de intentie heeft om de niet-UAE-operaties van UAE Exchange te veranderen in “Unimoni”

Finablr Leadership Team (L-R): Binay Shetty (Executive Director, Finablr), Dr. B.R. Shetty (Founder and Chairman, Finablr) and Promoth Manghat (Executive Director, Finablr) (Photo: AETOSWire)

DUBAI, United Arab Emirates--()--Dr. Bavaguthu Raghuram Shetty, een in de Verenigde Arabische Emiraten gevestigde zakenman en filantroop, kondigde de oprichting aan van “Finablr”, een nieuwe holdingmaatschappij die, onder voorbehoud van reglementaire goedkeuringen, zijn wereldwijde portfolio van merken voor financiële diensten onder één paraplu zal consolideren. Finablr is opgericht in het Verenigd Koninkrijk en biedt strategische richting en overzicht voor de toonaangevende merken in haar netwerk.

Finablr streeft ook naar het stimuleren van financiële mogelijkheden en empowerment door klantgerichte technologische innovatie te versnellen door middel van O & O-inspanningen, verbintenissen met betrekking tot ecosystemen van de industrie, investeringen en mogelijke acquisities. Als gediversifieerd netwerk zal Finablr de cumulatieve branchekennis van haar vertrouwde netwerkmerken, waaronder UAE Exchange, Travelex, Xpress Money, enz. combineren om innovatief technologiegedreven en markt-leidende ervaringen te leveren. Als een platform van complementaire mogelijkheden zal het Finablr-netwerk naadloze en verbonden ervaringen voor individuen en ondernemingen mogelijk maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Finablr
Lahcen Aterta, +971-55-6611849
Manager Media Relations
press.office@finablr.com

Contacts

Finablr
Lahcen Aterta, +971-55-6611849
Manager Media Relations
press.office@finablr.com