Abu Dhabi Fund for Development Financiert 192 Miljoen Dollar Sjeik Khalifa bin Zayed Stad in Afghanistan

His Excellency Mohammed Saif Al Suwaidi, Director General of ADFD, during the official inauguration ceremony of the 3,330-residential unit Sheikh Khalifa bin Zayed City in Afghanistan (Photo: AETOSWire)

ABU DHABI, United Arab Emirates--()--Zijne Majesteit Mohammad Ashraf Ghani, president van Afghanistan, ingewijde van het Abu Dhabi Fund for Development (ADFD), financiert Sheikh Khalifa bin Zayed City Housing Complex in Afghanistan. Gelegen in het Qasaba-district van de hoofdstad Kaboel, droeg de ADFD naar schatting 192 miljoen dollar bij aan de sociale woningbouw.

Gericht op het vergroten van het aanbod van betaalbare accommodatie-opties in het land, omvat het cruciale project 3.330 wooneenheden. Inclusief uitgebreide infrastructuurwerken zoals wegen, water- en elektriciteitsnetwerken en ondersteunende diensten, probeert het project de levensstandaard voor zijn bewoners te verhogen via zijn energiecentrales die 22 megawatt energie genereren met minimale wachttijd.

Aanwezig op het evenement waren zijne Excellentie Mohammed Saif Al Suwaidi, directeur-generaal van ADFD, zijne excellentie Saif Al Shamsi, charge d’affaires op de ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten in Afghanistan, zijne excellentie Sadat Mansoor Nader, Afghaanse minister van stadsontwikkeling en huisvesting, en verschillende hoge Afghaanse functionarissen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ADFD
Fatima AlBlooshi, +97126677100
falblooshi@adfd.ae
Facebook, Twitter, Instagram

Contacts

ADFD
Fatima AlBlooshi, +97126677100
falblooshi@adfd.ae
Facebook, Twitter, Instagram