Rockwell Automation Versimpelt Analytics voor Industriële Productiviteit

MILWAUKEE--()--Industriële organisaties moeten in staat zijn om snel methodes te identificeren voor het verscherpen van productieschema’s en het maximaliseren van omzet. Het verkrijgen van inzicht in operaties en productiemogelijkheden voor het maken van verstandige beslissingen betrok vaak tijdsgevoelige IT projecten en een zeer gespecialiseerd vaardighedenpakket. Vandaag breidt Rockwell Automation het FactoryTalk Analytics portfolio uit, een robuuste geavanceerde analytics omgeving die gebruikers helpt bij het snel en betrouwbaar verstandige beslissingen maken. Deze nieuwste ontwikkelingen zijn ontwikkeld om de complexiteit van de operationele omgeving voor fabrikanten en producenten en hun werknemers die operaties sturen, te verminderen.

FactoryTalk Analytics is ontwikkeld voor schaal, het ontdekken en verbinden van databronnen van de grens van het netwerk tot door de onderneming heen, en om dan intelligent de informatie te fuseren zodat problemen dichtbij de bron opgelost kunnen worden. Aan de rand of op het apparaat kan dit leiden tot vrijwel onmiddellijke oplossing van productieproblemen. Bekrachtigd met machine learning-mogelijkheden, leert FactoryTalk Analytics het proces en zoekt naar trends in de data, waardoor gebruikers proactief inzichten krijgen voordat een probleem zich voordoet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rockwell Automation
Paula Puess, 440-646-3806
pdpuess@ra.rockwell.com
or
Padilla
Leonard Pollard, 612-455-1758
leonard.pollard@padillaco.com

Contacts

Rockwell Automation
Paula Puess, 440-646-3806
pdpuess@ra.rockwell.com
or
Padilla
Leonard Pollard, 612-455-1758
leonard.pollard@padillaco.com