SIFLEX schakelt over naar Rimini Street-ondersteuning voor zijn SAP-toepassing

Toonaangevende Koreaanse fabrikant van printplaten verlaagt de ERP-onderhoudskosten en leidt besparingen om naar meer strategische IT-initiatieven

Leading Korean manufacturer of printed circuit boards, SIFLEX, Switches to Rimini Street Support for its SAP Application (Photo: Business Wire)

LAS VEGAS--()--Rimini Street, Inc. (Nasdaq: RMNI), een wereldwijde leverancier van producten en diensten voor bedrijfssoftware en de toonaangevende externe leverancier voor Oracle en SAP-softwareproducten, heeft vandaag aangekondigd dat SIFLEX, een belangrijke fabrikant van printplaten (PCB’s) met een hoofdkantoor in Zuid-Korea, zijn SAP ERP-ondersteuning heeft overgezet van de verkoper naar Rimini Street. Door de overstap te maken kon SIFLEX zijn onderhoudskosten met 50% verlagen en kan het nu minimaal 15 jaar lang zijn huidige, stabiele ERP ECG 5.0-systeem versterken vanaf het moment dat het bedrijf is overgestapt naar ondersteuning van Rimini Street. SIFLEX maakt het ook mogelijk om intern IT-personeel vrij te maken om zich te richten op dringendere initiatieven binnen de organisatie.

Op zoek naar alternatief voor ondersteuning met hoge kosten en lage kwaliteit van leveranciers

Om de productiviteit te verbeteren en de IT-kosten te optimaliseren begon SIFLEX opties op twee gebieden te onderzoeken: het vinden van alternatieven om zijn IT-personeel vrij te maken voor focus op meer strategische, groeigerelateerde projecten binnen het bedrijf en het onderzoeken van opties om de kosten van het onderhoud van zijn SAP ERP te verlagen. SIFLEX was daarnaast op zoek naar een hogere servicekwaliteit ten opzichte van wat ze van de softwareleverancier hadden ontvangen en wilde de afhankelijkheid van SAP verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rimini Street, Inc.
Michelle McGlocklin, +1 925-523-8414
mmcglocklin@riministreet.com

Contacts

Rimini Street, Inc.
Michelle McGlocklin, +1 925-523-8414
mmcglocklin@riministreet.com