PSE: APM Forum 2018 focust op digitaliseren procesindustrieën

Ben Weinstein, head of R&D Product and Process Systems Modeling at Procter & Gamble, delivers the keynote speech on how digital design techniques are used systematically to accelerate innovation in P&G. (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Op het Advanced Process Modelling (APM) Forum 2018, die deze week werd gehouden, presenteerden procesindustrie organisaties digitaal design en operatietoepassingen variërend van het versnellen van de nieuwe generatie van farmaceutica tot het realiseren van miljoenen dollars per jaar in winst voor grote procesfabrieken.

Professor Costas Pantelides, managing director van conferentieorganisator Process Systems Enterprise (PSE), startte de conferentie met een beschrijving van de actuele stroom digitalisering als het toppunt van vele jaren aan geavanceerde modelbouw en IT ontwikkeling. “Dit is een era van buitengewone kansen voor de procesindustrieën,” zei hij.

Hoofdspreker Mathias Oppelt van Siemens beschreef hoe betrouwbare procesmodelbouw die diepgaande proceskennis bevat, digitaliseringsinitiatieven door automatiseringsbedrijven tot een nieuw niveau brengt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Process Systems Enterprise
Kate Burness
+44-20-8563-0888
k.burness@psenterprise.com
Editors: www.psenterprise.com/news/pr180420

Contacts

Process Systems Enterprise
Kate Burness
+44-20-8563-0888
k.burness@psenterprise.com
Editors: www.psenterprise.com/news/pr180420