Armance Bordes sluit zich aan bij Sofinnova Partners als algemeen adviseur

PARIS--()--Sofinnova Partners, toonaangevend Europees risicokapitaal-onderneming die zich specialiseert in biowetenschappen, heeft Armance Bordes aangesteld als algemeen adviseur. Verantwoordelijk voor de juridische en regelgevende zaken van het bedrijf, Armance brengt 10 jaar ervaring in privaat vermogen met zich mee naar Sofinnova Partners.

Voordat zij zich aansloot bij Sofinnova Partners, was Armance waarnemend algemeen adviseur en secretaris van het directiecomité bij Eurazeo. Ze heeft toezicht gehouden op tal van investeringen en desinvesteringen in beursgenoteerde bedrijven; ze was met name betrokken bij de beursintroducties van Elis en Europcar, waarin ze een bestuurslid was. Armance begon haar carrière als M&A advocate bij Gibson Dunn & Crutcher, LLP in Parijs. Ze haalde haar diploma aan de Universiteit van Parijs I Panthéon-Sorbonne en haalde daarna haar postdoctorale diploma aan Oxford Universiteit. Ze is toegelaten tot de orde van advocaten in Parijs.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press for Sofinnova Partners
Anne Rein, +33 (0) 6.03.35.92.05
anne.rein@strategiesimage.com

Contacts

Press for Sofinnova Partners
Anne Rein, +33 (0) 6.03.35.92.05
anne.rein@strategiesimage.com