Enapter presenteert zijn Anion Exchange Membrane (AEM) Elektrolysesysteem op HANNOVER MESSE 2018

Met behulp van nieuwe investeerders en management, heeft voormalig ACTA/Heliocentris Italy zijn naam veranderd naar Enapter, en presenteerde de innovaties doorgevoerd aan de huidige productenreeks.

HANNOVER, Duitsland--()--Enapter biedt elektrolysesystemen aan in het bereik van 250 liter tot 1000 liter per uur. Enapter-systemen zijn klein, flexibel en modulair. De elektrolysesystemen zijn uitbreidbaar en zorgen voor kostenefficiƫnte methodes tot 48kW. Ze produceren schone en droge waterstof, direct samengedrukt tot 35 bar. De elektrolysesystemen kunnen met elke bron aangedreven worden.

Enapter demonstreert ook bestaande, internationale gebruiksgevallen waar zijn waterstofproductie ter plaatse wordt gerealiseerd; zoals opgeslagen energie voor huizen buiten het energienet, telecom torens, productie en laboratoriumgebruik.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Enapter
Vaitea Cowan
Head of Marketing
vaitea@enapter.com

Contacts

Enapter
Vaitea Cowan
Head of Marketing
vaitea@enapter.com