Teams Red Bull Can You Make It? halen de finishlijn in Amsterdam

Loading media player...

Red Bull Can You Make It? challenged 200 teams comprised of three university students from across the world on the adventure of a lifetime, giving them 7 days to travel across Europe using Red Bull cans as their only form of currency

AMSTERDAM--()--Na een week, 459,399 km en 20,658 verhandelde blikken verder zijn de Red Bull Can You Make It?-teams aangekomen in Amsterdam en vieren ze de voltooiing van de reis van hun leven. 198 van de 200 teams hebben de finishlijn gehaald nadat ze de weg hebben afgelegd zonder geld en persoonlijke telefoons en met enkel Red Bull blikjes als hun valuta.

Tijdens de route kwamen de teams meerdere uitdagingen tegen en werd het een ultieme test. Van honderden kilometers liften tot ruilhandel voor vliegtickets, de deelnemers namen verschillende wegen en met hulp van gulle mensen die ze tijdens de reis ontmoetten, kwamen ze op de plaats van bestemming.

In totaal werden 40 verschillende transportmiddelen gebruikt, waaronder commerciƫle vluchten, helikopters, fietsen, speedboten en, uiteraard, hun eigen voeten. De teams deden in totaal 21 landen aan met verschillende weersomstandigheden, culturen en tradities.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
For Red Bull
Mark Tanno
rbglobal@mcsaatchi.com

Contacts

Media:
For Red Bull
Mark Tanno
rbglobal@mcsaatchi.com