Synteract herpositioneert zich met centra voor therapeutische ontwikkeling en onthult update van merkplatform

Contractonderzoeksorganisatie, met drie decennia ervaring in het bevorderen van innovatieve therapieën naar de markt, schept haar focus aan en vergroot de investering in marktpositionering

SAN DIEGO & RESEARCH TRIANGLE PARK, N.C.--()--Synteract, een innovatieve contractonderzoeksorganisatie (CRO) die full-service, Phase I-IV-diensten levert aan biofarmaceutische bedrijven die nieuwe geneesmiddelen op de markt brengen, heeft zijn focus verhoogt. De CRO heeft de oprichting aangekondigd van therapeutische ontwikkelingscentra met een aantal van de meest vooruitstrevende in de biofarmaceutische industrie: oncologie, met name geavanceerde immunotherapieonderzoeken, neurodegeneratieve aandoeningen, kindergeneeskunde en zeldzame weesziekten. Daarnaast heeft Synteract zijn nieuwe marktpostitionering bekendgemaakt, met een bijgewerkt logo, slogan en website, om zo zijn kernmogelijkheden te versterken.

Synteract heeft zijn leiderschap bewezen in deze kernontwikkelingsgebieden gedurende zijn bijna 30-jarige geschiedenis, door zijn bijdragen aan meer dan 240 goedkeuringen van producten. De formele oprichting van zijn nieuwe ontwikkelingscentra biedt meer zichtbaarheid voor de langdurige, gespecialiseerde expertise van Synteract op deze complexe gebieden van klinisch onderzoek.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Synteract
Beth Walsh, 760.230.2424
beth@clearpointagency.com

Contacts

For Synteract
Beth Walsh, 760.230.2424
beth@clearpointagency.com