Universal Laser Systems breidt zijn materialendatabase uit met materialen van DuPont™ and Rogers Corporation

SCOTTSDALE, Ariz.--()--Universal Laser Systems (ULS) maakt de toevoeging bekend van materialen van DuPont and Rogers Corporation aan de materialendatabase, de meest uitgebreide opslagplaats voor parameters voor het verwerken van lasermateriaal voor materialen in het bereik van 10 watt tot 500 watt.

De DuPont and Rogers Corporation-materialen die nieuw zijn voor de ULS-materiaalendatabase zijn speciaal toegevoegd voor laserbewerking met de ULTRA- en XLS-platforms, geschikt voor zeer nauwkeurige en precieze lasersnijding, laserablatie en laseroppervlakmodificatie.

De materialen omvatten:

• DuPont™ Hytrel® 7246

• DuPont™ Kapton®

• DuPont™ Pyralux® AC

• Rogers Corporation PORON® 4701-30

• Rogers Corporation BISCO® BF-1000

Laserverwerkingsnotities, die de resultaten van de laser-materiaalinteractie voor deze materialen beschrijven, zijn ook beschikbaar in de materialenbibliotheek op de ULS-website om potentiële klanten de voordelen te laten zien van het inzetten van lasertechnologie bij hun productie-, onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten alsmede prototypeactiviteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Universal Laser Systems, Inc.
James Rabideau, 480-483-1214
jrabideau@ulsinc.com
www.ulsinc.com

Contacts

Universal Laser Systems, Inc.
James Rabideau, 480-483-1214
jrabideau@ulsinc.com
www.ulsinc.com