Startup World Cup met Top Global Tech-leiders bij $1,000,000-competitie in San Francisco op 11 mei

"Grand Finale" brengt stichters van startups uit 30 regionale competities over zes continenten bij elkaar

Startup World Cup 2018 Grand Finale Speakers (Graphic: Business Wire)

SAN JOSE, Calif.--()--Startup World Cup heeft vandaag de sprekers en juryleden aangekondigd voor de Startup World Cup 2018 Global Grand Finale, die op 11 mei 2018 gehouden wordt in Marriott Marquis in San Francisco. De Startup World Cup begon dit jaar met dertig regionale competities, beginnend in Brazilië in augustus vorig jaar en gaat de wereld rond tot eind mei. De winnaars van de regionale competities zullen strijden voor investeringsprijs van $1,000,000 tijdens het Grand Finale-evenement.

De Startup World Cup wordt georganiseerd door Fenox Venture Capital, een wereldwijd VC bedrijf dat is gevestigd in Silicon Valley. Tijdens de Grand Finale zullen de startups samen met bekende sprekers en juryleden uit de tech-community een volledige dag netwerken en de competitie met elkaar aangaan. Naar verwachtingen komen er zo'n 2500 mensen op het evenement af. De startups komen uit Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Afrika, Azië en Australië en vertegenwoordigen technologieën die variëren van AI en IoT tot life science en medtech.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

To request interviews with Fenox Partners, startup contestants and featured speakers contact:
Fenox Venture Capital
Jeff Lettes, +1-408-645-5532
jl.stratcomm@gmail.com

Contacts

To request interviews with Fenox Partners, startup contestants and featured speakers contact:
Fenox Venture Capital
Jeff Lettes, +1-408-645-5532
jl.stratcomm@gmail.com